2020 Yaz Makyaj Trendleri

Bugün trendlerden bahsedeceğiz. 2020 Yaz Makyaj Trendleri 90’ların modasını hatırlatacak.

Süper parlak ve cazibeli!

Makyaj, görünümünüzü tamamlamak için gereklidir. Aynaya baktığınızda hem modayı yansıtan hem de kendinizi harika hissettiğiniz bir makyaj sizin için en mükemmel makyaj olur. Kızlar, kendimizi mutlu etmeyi severiz öyle değil mi? 

Moda öncüleri, her sezon farklı tonlar farklı makyaj teknikleri ile trendleri belirliyor. Bunları takip etmeyi seviyoruz. Bu yüzden önümüzdeki aylarda makyaj trendlerinin nasıl olacağı hakkında bilgi almak çok önemli. Yaz sezonu 2020 hakkında ne söylenebilir? Bu yazımızda, görmezden gelmenin imkânsız olduğu bazı makyaj trendlerinden bahsettik.

2020 Yaz Makyaj Trendleri; Kapatıcıların Önemi

Likit Fondöten

Yüzünüzdeki makyajın tam da istediğiniz gibi görünmesi için, pürüzsüz bir cilt makyajın olmazsa olmazıdır. Ancak bu yaz ağır fondötenlere, kapatıcılara ihtiyacınız yok. Cildinizin rengini dengeleyen, kusurları ve siyah noktaları en aza indiren hafif kapatıcılar yeterli olacaktır. Bu sene önemli olan aydınlatıcılar.

Aydınlatıcınızı, burun, alın, çene ve elmacık kemikleri bölgesini vurgulamak için kullanarak cildinizin süper sağlıklı ve süper parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

2020 Yaz Makyaj Trendleri; Renk Paletleri

2020 yaz makyaj trendleri

2020 yazının odak noktası gözler! Gözlerde parıltılı jeller, neon renkler, renkli eyelinerlar, gökkuşağı renkleri bu yazın göz makyajı trendleri arasında olacak. Çok fazla birbirine karıştırılmadan uygulanan ve temel renk paletlerini oluşturan bir göz makyajına dikkatleri çekiyoruz.

2020 yaz makyaj trendleri

Kedi gözleri trendi 2020 yaz makyaj trendleri arasında en sevilen göz makyajı olmaya devam edecek. Kedi göz makyajı, 1950’lerde doğan bir tekniktir. Tamamen gözleri vurgulayan, görünümü yoğunlaştıran ve yüzünüze daha parlak bir hava veren bir göz makyajıdır. Parlak bir cilt görünümü bu senenin modası olduğu için kedi bakışlara sahip olacağınız göz makyajı da bu yaz için mükemmeldir.

Doğal Görünümlü Kaşlar

2020 yaz makyaj trendleri doğal kaşlar modası

 2020 kaş trendinin doğal güzelliği yansıttığını anlamak için Instagram ‘da paylaşılmaya başlayan fotoğraflara bir göz atın. Kaşlarınız, kalın kaşlar trendi için uygun değilse umutsuzluğa kapılmayın.  Kalın ve dolgun kaşlara sahip olmanız için çeşitli markaların evde uygulayabileceğiniz ve bir süre kalıcılık sağlayan kalemleri var. Ufak bir araştırmayla bu ürünlerden alabilirsiniz.

Bu yaz doğal görünümlü kaşlarınız aynı zamanda bakım görünmeli. Kaşlarınızı yukarı doğru fırçalayın ve renksiz bir kaş jeli ile sabitleyin. Böylece hem doğal hem de bakımlı kaşlara sahip olacaksınız.

2020 Yaz Makyaj Trendleri; Dudaklarda Doğal Tonlar

2020 yaz makyaj trendleri

Dudak makyajı, bir kadının duygusallığını yansıtır. 2020 yaz trendleri dudaklar için ne diyor? Bu yaz cilt görünümünde olduğu gibi dudaklarda da parlaklık mat rujların yerini alıyor. Doğal ama çarpıcı dudaklar için, ilk önce balsam ile iyi bir şekilde dudaklarınızı nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm elde edin. Sonra süper parlak dudaklar için parlatıcı kullanabilirsiniz.

Evet, bu yaz makyaj trendi, gözleri makyajınızın yıldızı olarak görüyor! Ve eğer gözler kahramansa, dudaklar açık renkte olmalıdır. Sadece dudaklarınızın şeklini belirleyerek göz makyajı ile son derece doğal bir kontrast oluşturulabilirsiniz.

Pembe Yanaklar

2020 yaz makyaj trendleri

Allık makyajın gizli kahramanıdır. Allıklar, yüz hatlarınızda belirginleştirmek istediğiniz bölgelerinize ufak vuruşlarla uygulayacağınız harika bir makyaj malzemesidir. Geçen senenin sert bir ifade veren kahve tonları yerini pembe allık tonlarına bırakıyor.

Hassas, romantik ve doğal! Bu yaz allık kullanımı bir zorunluluk bile olabilir. Allığınızı, beğeninize ve cilt tipinize göre pembe veya şeftali tonlarında seçerek kusursuz ve sağlıklı bir görünüm sergileyebilirsiniz.

Doğru bir uygulama için, yuvarlak bir allık fırçası kullanmanızı ve elmacık kemiklerinin ortasından, yanak bölgenize yaymanızı öneririz. Miktar olarak aşırıya kaçmayın. Burada amaç, yüze sadece hassas bir renk dokunuşu vermek, güneşin ve temiz havanın yüzünüze yansıttığı ten renginin doğal rengini yakalamaktır.

Bu yazın genel olarak makyaj trendi bu şekilde olacak, ancak unutmayın makyaj hayal gücünüz ile daha güzel olur. 2020 yazının yıldızı olmaya hazır olun!

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir